Grattis till att du laddat ner kursbroschyren

Lär dig att hantera stress, förbättra din hälsa och få en mer balanserad tillvaro genom yoga, meditation, healing och personlig vägledning.

Om kursen

Lär dig att hantera stress, förbättra din hälsa och få en mer balanserad tillvaro genom yoga, meditation, healing och personlig vägledning.

En bevisad 90-dagars process att gå från att känna sig trött och stressad till att ha ökad fysisk, mental, själslig och emotionell balans i livet.

Nästa kurs börjar 13 januari 2022!

Är du redo?

Kursen är resultatinriktad med en tydlig struktur utformad genom en 9-stegs process som syftar till att frigöra, reducera och förebygga stress. Utöver hantering av stress är denna kurs en resa i självutveckling då medvetenhet, motivation och förändring är den röda tråden i processen.

Målet med kursen är du ska uppleva en personlig transformation genom att förvärva den kunskap och de verktyg som du erhåller under kursens gång, för att därigenom kunna leva ett hälsosammare och lyckligare liv i balans, där du vet vad du behöver.

Recensioner

"Min barn glatt utbrast att det syns att jag mår mycket bättre, känns lugnare och inte är ledsen längre."
Stina på Ingarö, Värmdö
"Min man skrev in mig på en kurs för att han var orolig över hur mycket jag stressade."
Sandra på Ingarö, Värmdö
"Min stress var arbetsrelaterad med flera olika symtom som sömnsvårigheter och irritation."
Isabelle på Djurö, Värmdö

Yogini_Li

© 2022 Yogini Li
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram